Toate perechile Prodance 2000 in finala la Sebes

Cinci perechi de sportivi de la scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la Concursul National ”Cupa Sebesului”, toti reusind calificarea in finalele competitiei, iar doua perechi s-au clasat pe podium, cucerind medalia de argint si medalia de bronz.

Concursul a avut loc sambata, 26 octombrie, la Sala de Sport ”Florin Fleseriu” din Sebes, pe ringul de dans concurand 193 de perechi si 54 de fete solo in cadrul a 33 de categorii de concurs.

Tinerele perechi de la Prodance 2000 au obtinut, si de aceasta data, rezultate foarte bune:

Locul 2 a fost obtinut de perechea David Indrecan si Antonia Mare, la Debutanti Vals Lent 8-9 ani, ei avansand astfel la nivel Precompetitional, dupa ce au castigat medalia de aur la Concursul desfasurat la Baia Sprie in urma cu o saptamana.

Locul 3 a fost cucerit de David Soponar si Izabella Bartha, la categoria E 6-11 ani, la al doilea lor concurs in clasa superioara. De mentionat este faptul ca acesti sportivi au doar 8 ani, fiind printre cei mai tineri concurenti si au depasit perechi de varsta superioara.

Loc 5 au obtinut Bogdan Ganescu si Stefania Ardelean, la Hobby 10-11 ani, iar loc 7 (finala): Tudor Belous si Emma Pop, la Hobby 10-11 ani, aceste doua perechi dansand doua runde de calificari, din 26 de perechi inscrise la aceasta categorie de concurs.

Clasare in finala, pe locul 7, a reusit si perechea David Silaghi cu Julia Suket, la Hobby 6-9 ani, cu un dans de calitate, luand locul 1 la jive.

Perechile au fost insotite la concurs de antrenorul principal Lorand Ilyes, pregatirea sportivilor fiind facuta impreuna cu antrenoarea Dorina Farcas.

Sezonul competitional continua, sportivii pregatindu-se intens pentru urmatoarea competitie, care va avea loc in acest sfarsit de saptamana la Somcuta Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1