Toba: Peste 6.000 de angajati s-au pensionat in 2016; suntem intr-un proces continuu de intinerire a personalului MAI

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

petre-tobaMinistrul de Interne, Petre Toba, a declarat marti ca anul acesta peste 6.000 de angajati in sistem au iesit la pensie, iar pentru reducerea deficitului de personal s-a suplimentat numarul de locuri din scolile de specialitate, au fost rechemati in activitate fosti angajati si s-au facut noi incadrari, informeaza AGERPRES.

“Suntem intr-un proces continuu de intinerire a personalului Ministerului Afacerilor Interne, varsta medie este de 39 de ani si traversam o perioada de schimbare treptata a unei generatii. Peste 6.000 de angajati si-au incetat anul acesta raporturile de serviciu cu ministerul prin iesirea la pensie. (…)

De aceea, pentru reducerea deficitului de personal am adoptat o politica ancorata in realitatile actuale, fapt ce a impus suplimentarea numarului de locuri din scolile ministerului, rechemarea in activitate a unor fosti angajati sau noi incadrari in sistem. In cazul ofiterilor, ne bazam in primul rand pe promotiile Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, oameni tineri si foarte bine pregatiti”, a spus Toba, la ceremonia de absolvire de la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *