Tokyo intentioneaza sa-i ofere cadou lui Vladimir Putin un caine din rasa Akita Inu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vladimir-putinTokyo intentioneaza sa-i ofere presedintelui rus Vladimir Putin un caine din rasa Akita Inu, ca dovada a prieteniei dintre cele doua tari, cu prilejul vizitei pe care liderul de la Kremlin o va efectua in Japonia, in zilele de 15 si 16 decembrie, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al guvernului, Yoshihide Suga, citat de agentia nipona Kyodo, informeaza AGERPRES.

“Discutam ideea (cu Moscova), dar inca nu am primit un raspuns pozitiv”, a spus Yoshihide Suga in timpul unei intrevederi la Tokyo cu persoane care militeaza pentru protejarea rasei de caini Akita.

In iulie 2012, administratia prefecturii Akita i-a facut cadou lui Putin, cunoscut ca un mare iubitor de caini, un exemplar din rasa Akita pentru a-si exprima astfel recunostinta pentru sprijinul acordat de Rusia zonelor cel mai grav lovite de cutremurul din martie 2011 si tsunamiul devastator care i-a urmat.

Puiul, o femela din rasa Akita Inu, a fost botezat Yume, care in japoneza inseamna “vis”, si a fost prezent la summitul din 2014 de la Soci, sudul Rusiei, dintre premierul nipon Shinzo Abe si Putin.

“Speram ca un caine din rasa Akita va contribui la crearea unei punti intre Japonia si Rusia in spiritul prieteniei, atunci cand domnul Putin va vizita Japonia”, a declarat Takashi Endo, care conduce asociatia pentru protejarea cainilor Akita.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *