Tone de zăpadă strânsă din Baia Mare aruncată direct în râul Săsar

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Nu tot ceea ce a funcționat acum 30 de ani înseamnă că va funcționa și în 2021, ori faptul că este în regulă să continuăm să facem fix la fel. Un exemplu elocvent este aruncarea tonelor de zăpadă strânse de pe străzile din Baia Mare direct în râul Săsar.

Primăria Baia Mare și Garda de Mediu ar trebui să intervină și să oprească acest „ritual străvechi”. Este evident pentru toată lumea că împreună cu zăpada aruncată în râu ajung și alte mizerii acolo. Nu cred că râul Săsar, extrem de poluat, duce lipsă de gunoaiele orașului.

Tone de zăpadă strânse din oraș și pline de gunoaie, clorură de calciu, dar și alți poluanți sunt deja în râul Săsar. De aici vor ajunge în râurile Lăpuș și Someș.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Amelia

  Primaria nu o sa faca nimic, doar sunt masinile “prietenului” de la CONSTRUROM. Cat despre Garda de Mediu, o institutie inutila care ar trebuii desfiintata.
  Stima.

  Reply
 2. dan

  Din pacate zapada “curata” nu exista decit pina ia contact cu solul. Sesizarea ziarului e benefica si o solutie cit de cit ecologica ar fi deversarea ei pe un teren viran, de exemplu cel al combinatului chimic, ca tot e poluat, iar dupa aceea primaria sa faca o solicitare catre Primavara, sa o topeasca. Cindva terenul combinatului va fi raschetat 1 m si solul va fi depus pe o halda, apoi va fi exploatat in vreun parc industial.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *