TOP 5 cele mai bune televizoare 4K de cumparat in 2015

Reclame home 1
Reclame home 1

Samsung 4k

La ora actuala cea mai inalta rezolutie din punct de vedere tehnic este cea 4K, sau Ultra HD cum i se mai spune. Este o tehnologie relativ noua, desii a inceput sa intre pe piata televizoarelor din 2013, cand cei de la Samsung au anuntat la targul CES 2013 primul televizor 4K din lume.

4K = de 4 ori Full HD

1. Samsung 55HU7100

Este un televizor curbat are rezolutie 4K si tehnologie LED, are 138 cm. Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD (4K), chiar daca nu provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD.

Televizorul are o rezolutie de 3840×2160 pixeli, de 4 ori mai mult decat Full HD. Televizorul il gasiti la eMAG, la o reducere destul de interesanta.

2. Philips 50PUS6809

Philips ne pune la indemana un televizor de 127 cm, 4K si 3D. Procesorul cu care vine la bord are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli/secunda. Functia PMR sau Perfect Motion Rate, de 400 Hz imbunatateste miscarea imaginilor, ofera mai multa fluiditate, rezultand imagini mai clare.

3. Sharp 60UD20

Este un televizor exceptional de bun, bazat pe tehnologie LED, are 152 cm, rezolutie 4K si 3D.

Pentru a obtine certificarea THX 4K, televizorul LED 4K Ultra HD UD20 a trecut circa 400 de teste riguroase, acoperind pana la 1000 de puncte de date si respectand cele mai inalte standarde de performanta a imaginii. Tehnologia celor de la Sharp de scalare optimizeaza practic orice tip de continut, indiferent daca este un videoclip online sau un film Blu-ray, deci tot ceea ce vizionati la televizorul AQUOS certificat 4K este mai clar si mai realist.

4. Sony 65S9005

Acest televizor este unul 3D LED, curbat de 164 cm cu rezolutie 4K. Televizorul are unghiuri perfecte de vizualizare, are un contrast bun, claritatea imaginilor este superioara si va bucurati de un sunet curat. Acesta este unul dintre cele mai bune televizoare 4K curbate de pe piata la ora actuala.

5. LG 49UB830V

LG ne pune la dispozitie un televizor 4K de calitate, are o diagonala de 124 cm, bazat pe tehnologie LED si este si 3D.

Are un panel IPS 4K, acesta reda imagini clare, culori naturale si un contrast foarte bun. Mai putem spune ca are niste unghiuri de vizualizare exceptionale. Televizorul are cel mai confortabil 3D de pe piata, iar 4K 3D+ ofera imagini la superlativ.

techrushro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole