Top orase preferate ca destinatie turistica: Tokyo, pe primul loc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tokyo este preferat de turisti dintre orasele turistice importante din intreaga lume, in timp ce Moscova se afla la polul opus, conform celui de-al doilea sondaj anual Cities Survey, realizat pe baza a peste 54.000 de recenzii si publicat recent pe site-ul de calatorii TripAdvisor, informeaza Agerpres.

Tokyo a fost votat pe primul loc la cinci categorii de ancheta, iar Moscova — pe ultimul, tot la cinci categorii.

Capitala nipona este orasul cu cea mai buna impresie de ansamblu, cu cei mai amabili locuitori, cele mai bune servicii de taxi, de transport public local si cu cele mai curate strazi.

In schimb, Moscova are locuitori deloc amabili, cele mai proaste servicii de taxi, cei mai neprietenosi soferi de taxi, cel mai prost raport pret-calitate si cele mai proaste hoteluri.

La categoria cea mai buna impresie de ansamblu, Moscova s-a clasat pe ante-penultimul loc si a ocupat penultima pozitie in ceea ce priveste facilitatile pentru familii, restaurante si magazine.

Mumbai a fost votat ca cel mai neprimitor oras la impresia de ansamblu, situandu-se pe ultima pozitie si in ceea ce priveste curatenia strazilor si usurinta de a te orienta. Pe penultimul loc, turistii au plasat pitorescul oras Punta Cana din Republica Dominicana, probabil pentru ca acolo nu exista nimic altceva de facut in afara de a admira privelistea.

Sondajul a indicat, de asemenea, si orasele cele mai atractive la fiecare categorie, in fruntea listei la cea mai buna impresie de ansamblu clasandu-se Tokyo, urmat de New York si Barcelona.

Budapesta este orasul cu cel mai bun raport pret-calitate.

New York-ul, singurul oras american de pe lista oraselor care au fost luate in calcul in acest studiu, are cele mai bune restaurante, Roma are cele mai frumoase obiective turistice si cea mai mare cultura, iar Dubaiul este considerat cel mai bun oras pentru cumparaturi si cu cele mai bune servicii hoteliere.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2