Tot din cauza alcoolului: Trei persoane rănite într-un accident rutier produs în Borșa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un alt eveniment rutier, soldat de această dată cu vătămarea corporală a mai multor persoane, a fost semnalat în jurul orei orei 18.00 prin S.N.U.A.U. 112 miercuri, 1 septembrie, în orașul Borșa  pe D.N. 18.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 64 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, având direcția de deplasare spre Suceava, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în fața sa, condus de un tânăr de 28 de ani din Cajvana. Bărbatul de 64 de ani s-ar fi aflat în stare vădită de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că figurează cu permisul de conducere reținut.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din dreapta față, respectiv o femeie de 66 de ani din Borșa, a conducătorului auto de 28 de ani și a unui minor de 9 luni, aflat pe scaunul special de transport situat pe bancheta din spate a autovehiculului.

Conducătorul auto de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar conducătorul auto de 64 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2