TOT MAI MULTE CAZURI DE COVID – OMS vrea reintroducerea măștilor de protecție

Reclame home 1
Reclame home 1

Organizația Mondială a Sănătății vrea reintroducerea măștilor de protecție, dar și a altor măsuri de protecție care au fost luate lunile trecute.  Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat că este îngrijorat în continuare de creșterea numărului de cazuri de coronavirus, dar și de presiunea crescută asupra personalului sanitar.

Coronavirusul rămane o problemă care trebuie avută în vedere și nu trebuie scăpată de sub control. Organizația Mondială a Sănătății spune că măsurile de protecție aproape că nu mai există, testările sunt și ele puține, iar din această cauză virusul circulă liber și începe să provoace probleme peste tot în lume. Șeful OMS a vorbit despre reintroducerea măștilor de protecție, distanțarea socială și alte măsuri care trebuie reluate. Lupta cu COVID-ul este departe de a se fi încheiat, spune șeful OMS.

Dr. Tedros a mai vorbit și despre importanța continuării vaccinării la toate grupele de varstă, identificarea nevaccinaților, astfel încat să se ajungă la acel grad de vaccinare dorit de toată lumea. Fiecare stat ar trebui să își ia măsuri de precauție. O creștere a cazurilor de coronavirus se constată și în Romania, iar autoritățile romane spun că vom avea pe zi și 10.000 de cazuri în perioada care urmează.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole