Tot mai multe furturi de telefoane mobile in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In ultima perioada politistii maramureseni au fost sesizati tot mai des cu privire la comiterea unor furturi de telefoane mobile.

Spre exemplu ieri, 25 noiembrie, un barbat din Miresu Mare le-a reclamat politistilor ca a ramas fara telefonul mobil, pe care-l purta in buzunarul de la geaca. Tot ieri, politistii din Tautii Magheraus au fost sesizati despre faptul ca unei tinere de 33 de ani, care se deplasa cu un mijloc de transport in comun, i-a fost sustras telefonul mobil pe care-l avea in buzunarul gecii.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si luarii masurilor legale.

“Pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte, va sfatuim:

Mentineti-va atentia sporita si fiti cat mai vigilenti atunci cand va aflati in spatii aglomerate!

In cazul in care in care va aflati intr-un local public, nu lasati telefoanele mobile pe masa, in cazul in care va indepartati!

Evitati pe cat posibil, tinerea la vedere a telefoanelor mobile atunci cand va aflati in spatii aglomerate, in mijloace de transport in comun etc.

In cazul in care v-a fost sustras telefonul mobil, contactati in cel mai scurt timp furnizorul dumneavostra de servicii de telefonie in vederea blocarii accesului la cartela. Reclamati furtul politiei! In cazul in care sunteti martorul comiterii unei astfel de fapte, nu ramaneti indiferenti! Incercati sa retineti cat mai multe semnalmente ale autorilor si sesizati politia!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1