septembrie 20, 2021

TOT MAI MULȚI – 155 de cazuri de COVID în 24 de ore în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu mai puțin de 120 localități din județ au rata de infectare mai mare de 2 la mia de locuitori. Lista este deschisă de Vișeu de Jos, cu o rată de infectare de 4,79 (24 de cazuri), urmat de Vișeu de Sus, cu 3,67 (65 de cazuri), Asuaju de Sus (4,26 rata de infectare).
Urmează Giulești, Bârsana, Călinești, Ieud, Seini, Șișești și Baia Mare, care va ajunge în această săptămână la 300 de cazuri de COVID confirmate în ultimele două săptămâni.

La polul opus avem încă 15 localități unde COVID-ul nu a ajuns. Este vorba despre Ariniș, Băița de sub Codru, Băsești, Bicaz, Bistra, Boiu Mare, Câmpulung la Tisa, Coaș, Cupșeni, Lăpuș, Oarța de Jos, Poienile Izei, Rona de Jos, Sălsig și Valea Chioarului. Sunt localități cu o populație cuprinsă între 800 și puțin peste 4000 de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 155 de cazuri de coronavirus la nivel de județ, rata de infectare fiind acum de 1,56/mia de locuitori. Din datele oferite de DSP Maramureș, observăm că din data de 9 septembrie încoace numărul bolnavilor aflați în spitale nu a scăzut sub 100, ba din contră. Crește de la o zi la alta.

Și mai garv este că unul din decesele raportate în ultimele 24 de ore este al unui tânăr din categoria de vârstă 20-29 de ani, care nu era vaccinat și nici nu s-a spus că ar fi avut comorbidități.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2