TOT MAI MULȚI BOLNAVI – Explozie a numărului de cazuri de COVID în Maramureș în ultimele 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore în județul Maramureș au fost confirmate un număr de 108 cazuri noi de coronavirus, acesta fiind cel mai mare număr de cazuri confirmate din ultimele luni. Cifra este cu atât mai îngrijorătoare cu cât, potrivit datelor oferite de către Direcția de Sănătate Publică a județului Maramureș, în ultimele 24 de ore au fost 130 de probe PCR lucrate.

Maramureșul a ajuns acum la 21.238 de cazuri de coronavirus, în spital fiind internați 110 oameni, din care 15 sunt la Terapie Intensivă. Patru dintre sunt la ATI și sunt intubați. A crescut numărul persoanelor decedate, suntem la 1103, rata de infectare în județ fiind aproape de 1 la mia de locuitori și continuă să crească.

Pe localități avem 17 UAT-uri unde rata de infectare este mai mare de 1 la mia de locuitori. Cea mai mare rată de infectare este în Vișeu de Jos (4,99), urmată de Ieud (2,07). Urmează apoi Vișeu de Sus, Asuaju de Sus, Ruscova, Oncești, Bârsana, Recea, Botiza, Poienile de sub Munte, Șișești, Satulung, Ulmeni, Ardusat, Baia Mare, Suciu de Sus și Seini.
În Baia Mare în 14 zile au fost confirmați cu acest virus 151 de băimăreni, avem 29 de bolnavi în Vișeu de Sus, 25 în Vișeu de Jos, 21 în Borșa, 21 în Sighet, 10 în Seini sau 9 în Recea. În acest moment sunt doar 20 de localități unde încă nu avem cazuri de COVID confirmate.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole