TOTI… ROMANIA!

PNL

Sarbatorim Centenarul Marii Uniri cu incredere si speranta ca Romania isi va continua parcursul pe orbita pe care a fost pusa de inaintasi. Suntem datori sa consolidam valorile nationale, integritatea statala si bunastarea poporului. Romania este azi un stat european, care trebuie sa impuna respect prin lectia de democratie, toleranta si multiculturalism. Trebuie sa fie un partener de incredere al marilor capitale, un factor de echilibru si stabilitate.

Orice incercare de a deturna drumul european al Romaniei trebuie sa primeasca o reactie imediata. Vedem azi zbateri disperate ale unora de a indeparta Romania de cea mai mare realizare din ultimul secol: intrarea in Uniunea Europeana. Romania, romanii apartin Europei. Imbratisam aceleasi valori, suntem o stea pe steagul Uniunii Europene. In aceasta Europa unita, Romania unita isi pastreaza identitatea si traditiile sale.

Suntem datori la ceas Centenar sa facem tot ceea ce este posibil sa aducem fiii si fiicele, mamele si tatii acestei tari inapoi acasa. Vom reusi asigurandu-le un trai decent in Romania; vom reusi respectand valorile; vom reusi prin munca si corectitudine. Romania apartine tuturor!

La multi ani maramureseni! La multi ani romani! La multi ani Romania!

Vlad Emanuel Durus

Deputat USR MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2