Toyota anunta una dintre cele mai mari rechemari la service: 6,58 milioane vehicule

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Toyota Motor Corp va rechema la service 6,58 milioane de vehicule din intreaga lume pentru a rezolva defectiunile de la scaune si sistemul de directie, aceasta fiind una dintre cele mai mari rechemari realizate pana acum pe plan mondial, transmite Reuters citata de Agerpres.

Cel mai mare producator auto mondial va rechema anumite modele Yaris, Urban Cruiser, RAV4 si Hilux dupa ce a identificat probleme la coloana de directie si la scaunele de la 1.058 vehicule. Anuntul vine intr-un moment in care compania nipona vrea sa-si restabileasca reputatia afectata de o serie de retrageri masive care au avut loc intre 2009 si 2011 legate de probleme la sistemul de acceleratie.

Rechemarea acopera modelele subcompact Yaris si SUV-uri Urban Cruiser asamblate in perioada ianuarie 2005 si august 2010, precum si SUV-urile RAV4 si camionetele Hilux fabricate intre iunie 2004 si decembrie 2010, a anuntat Toyota

Aproximativ 825.000 dintre vehiculele afectate sunt in Europa, dar nu s-au raportat accidente legate de defectiunile inregistrate la scaune si la sistemele de directie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *