Trafic cu droguri in Baia Mare. Politistii au prins doi tineri

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Maramures si procurorii D.I.I.C.O.T., cerceteaza doi membri ai unei grupari infractionale, specializata in traficul cu droguri de risc si mare risc.

La inceputul acestei saptamani, politistii au prins in flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, un tanar, de 19 ani, in momentul in care urma sa primeasca un colet cu droguri.

“Coletul continea 1,543 kg. de cannabis si 150 de pastile de MDMA si era transportat din Spania, prin intermediul unei firme de transport.

Ulterior, a fost efectuata o perchezitie la locuinta unui alt tanar, de 22 de ani, implicat in cauza, in urma careia au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din activitati infractionale.

Cei doi au fost condusi la audieri, iar in baza probatoriului administrat de procurori, au fost retinuti pentru 24 de ore.

Ieri, 12 martie, au fost prezentati Tribunalului Maramures, care a dispus fata de unul dintre tineri masura arestarii preventive pentru 30 de zile, iar fata de celalalt masura controlului judiciar.

Cercetarile continua, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramures, sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducere in tara de droguri de risc si mare risc si trafic de droguri”, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Activitatile au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’25/05/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *