Trafic de droguri: Trei baimareni arestati pentru 30 de zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin incheierea penala nr. 47/DL din data de 10.10.2017, pronuntata in dosarul nr. 3389/100/2017 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 10 octombrie 2017, pana la data de 8 noiembrie 2017, inclusiv, a inculpatilor B.M.E., in varsta de 34 de ani, R.I., in varsta de 54 de ani si V.D., in varsta de 37 de ani, domiciliati in Municipiului Baia Mare, cercetati pentru savarsirea infractiunii de  trafic de droguri de risc prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/20 cu aplicarea art.  35 alin. 1 Cod penal.

„Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatilor, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acestia, in perioada mai-octombrie 2017, au desfasurat activitati ilicite privind  cultivarea de plante de cannabis pe un teren neamenajat, situat pe malul raului Somes, constand in procurarea semintelor de cannabis, alegerea locatiei in care a fost dezvoltata ulterior cultura, insamantarea initial in ghivece, apoi plantarea rasadurilor pe etape si in mod gradual, ingrijirea culturii de cannabis, recoltarea periodica, de mai multe ori in functie de nivelul de maturitate atins de plante, transportarea recoltei obtinute si depozitarea acesteia, prepararea si pregatirea acesteia pentru uscare, in vederea consumului si a oferirii altor persoane”, se arata intr-un comunicat al Tribunalului Maramures.

Inculpatii au contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul fiind inaintat Curtii de Apel Cluj,  in vederea solutionarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2