Trafic international de droguri pe ruta Spania-Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Patru persoane au fost retinute pentru trafic international de droguri de risc. Drogurile erau transportate in colete si veneau din Spania.

Investigatiile in acest caz au inceput la data de 16 mai 2016, cand organele de cercetare penala s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca persoane necunoscute au expediat din Spania – Barcelona, prin intermediul unei firme de transport international, un colet in care se afla disimulata o cantitate considerabila de cannabis.

Conform  actului de sesizare, coletul era format dint-o cutie ce avea inscriptionat un destinatar in Bucuresti, fara a avea mentionat vreun expeditor, iar in urma examinarii continutului s-a stabilit ca acesta contine 14,30 kilograme cannabis si 89,2 grame rezina de cannabis.

Din investigatiile facute de organele de cercetare penala a reiesit faptul ca, la data de 18 mai 2016, ca urmare a livrarii coletului la destinatie, Ruczui Petrisor a transportat cantitatea 14,30 kilograme cannabis si 89,2 grame rezina de cannabis, la resedinta lui State Michael Roger, Damian Mara Andrada si State Emanoil din municipiul Bucuresti.

La perchezitiile domiciliare efectuate au fost identificate si ridicate 200 de grame de cannabis, 5 grame de rezina de cannabis, 6 comprimate de ecstasy, dispozitive de maruntit si cantarit, o substanta pulverulenta, inscrisuri, ambalaje si  suma de 10.000 de lei.

Astfel, procurorii DIICOT din Alba au dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiunile de trafic de droguri de risc si trafic international de droguri de risc.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole