Trafic restrictionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile de frontiera ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, ca incepand cu seara trecuta, luni, 19 august, ora 23.00 (ora Romaniei) si pana in data de 20 august, ora 23.00 (ora Romaniei), pe teritoriul Ungariei va fi restrictionata circulatia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Masura este luata de autoritatile ungare ca urmare a faptului ca data de 20.08.2019 este declarata zi de sarbatoare nationala, nelucratoare. Restrictiile nu se aplica mijloacelor de transport care efectueaza transporturi de marfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau sunt supuse unui anumit regim de temperatura.

Precizam faptul ca in acest interval de timp, traficul de calatori si autoturisme se va desfasura in conditii normale.
Autoritatile de frontiera din cele doua state vor tine permanent legatura, in vederea stabilirii unor masuri comune, astfel incat, la ridicarea restrictiilor de circulatie pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontiera sa se desfasoare operativ (ex. folosirea la capacitate maxima a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).

Recomandari

La ridicarea restrictiilor, Politia de Frontiera recomanda soferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita deschise tranzitului de marfuri, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, recomandam consultarea aplicatiei Trafic on-line dezvoltata si pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibila pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Aceasta aplicatie prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole