Traficant de droguri trimis dupa gratii de magistrati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Boghian Valentin, in varsta de 31 de ani, a fost retinut de procurorii DIICOT – BT Caras-Severin pentru savarsirea infractiunilor de introducere in tara fara drept de droguri de risc si trafic de droguri de risc.

Procurorii au retinut faptul ca, in perioada 10-11 iulie 2017, Boghian Valentin utilizand un serviciu de transfer al banilor a cumparat o cantitate de cca 500 grame droguri de risc si a dispus introducerea acesteia in tara printr-un serviciu de coletarie internationala.

Ulterior, in data de 12 iulie 2017 acesta  a fost depistat in flagrant, in orasul Otelu Rosu, judetul Caras – Severin, in timp ce primea din Spania coletul in care se afla disimulata cantitatea de droguri de risc achizitionata in vederea distribuirii.

Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului 2017, s-ar fi achizitionat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse in tara si distribuite pe raza judetului Caras-Severin.

La data de 13 iulie 2017 Tribunalul  Caras-Severin a dispus arestarea preventiva a  inculpatului pentru  o perioada de 30 de zile.
Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *