Traficul aerian din si inspre Baia Mare in crestere, remarca secretarul de stat Dragos Titea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Traficul aerian pe Aeroportul International Maramures este in crestere ca urmare a redeschiderii aeroportului si a revenirii curselor interne operate de Tarom pe conexiunea Bucuresti-Baia Mare-Bucuresti, dar si a zborurilor charter, a scris vineri pe pagina de Facebook secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Dragos Titea.

Potrivit Agerpres, Titea a participat in cursul zilei la o intalnire cu reprezentantii aeroporturilor din Romania, gazduita de Aeroportul International Maramures, la sediul din orasul Tautii Magheraus.

„M-am bucurat sa constat ca traficul pe Aeroportul Maramures este in crestere si ca tot mai multe aeronave Tarom si nu numai vor ateriza si decola de pe acest aeroport. La sedinta desfasurata la Aeroportul Maramures au participat reprezentati ai Autoritatii Aeronautice Romatsa si Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile – CIAS”, a precizat Dragos Titea.

De precizat ar fi faptul ca intalnirea la care au participat directorii aeroporturilor din Romania s-a concentrat pe problemele curente.

„Am discutat cu toti directorii de aeroport despre problemele cu care se confrunta. Am avut placerea sa constat ca, dupa doua saptamani de cand am efectuat impreuna cu reprezentanti ai Autoritatii Aeronautice o vizita la Aeroportul International ‘Henri Coanda’, lucrurile se deblocheaza. Dupa ani de zile de cand in Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) nu s-a facut nimic, am vazut pentru prima oara un calendar si plan de lucru intocmite riguros de conducerea CNAB, sub atentia specialistilor din Autoritatea Aeronautic”, a sustinut Titea.

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si-a exprimat regretul ca la intalnirea din Maramures n-a participat niciun reprezentat al companiei Tarom.

„Mi-a parut rau sa constat ca cei din Tarom nu au fost reprezentati de nimeni la aceasta intalnire! Singurii reprezentanti ai Taromului au fost cei din Departamentul de zbor care au aterizat azi in Baia Mare cu o cursa charter si care au fost la datorie si la inaltime, ca intotdeauna”, a mentionat el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2