TRAGEDIE – Băimăreancă ucisă de maidanezi în București. A ieșit să facă jogging

Reclame home 1
Reclame home 1

O băimăreancă a murit ieri dimineață după ce a fost atacată de o haită de caini în apropiere de Lacul Morii din Capitală. Ana Oros Daraban este de loc din Baia Mare, femeia de 44 de ani fiind voluntară la mai multe asociații și ONG-uri, iar în trecut a lucrat la Direcția de Mediu a Primăriei București. Ana a fost ucisă de maidanezi, femeia fiind afară pentru a face jogging.

Ce este incredibil este că nu este pentru prima dată cand femeia este atacată de caini. În aprilie 2022 a mai fost atacată de o haită de 20 de caini, însă atunci a ajuns direct pe masa de operație și a scăpat cu viață.

„Cu doliu în suflet vă anunț că o alergatoate, organizatoare concursului Maraton Roșia montana, a murit sfâșiat de câini în București. Ce este trist în povestea asta că anul trecut, in aprilie tot acolo , a fost atacată tot de câini, a suferit răni grave, spitalizată săptămâni, a supraviețuit. Nu alergați in zone cu câini singuri, să anunțați autoritățile de prezența lor. Vei trăi veșnic prin faptele tale, în sufletul nostru.”, spun cei de la Trail Running Romania.

„Această tânără, Ana Oros Daraban și-a pierdut viața pentru că a fost atacată de câini în timp ce alerga pe Lacul Morii (București). Da serios, când se trezesc autoritățile??? Mai protejăm mult maidanezii liberi prin orașe, comune și sate?? Nu va mai trece mult și vom vedea și în zona noastră o tragedie.
În secolul ăsta să fii sfâșiată de câini în orașul tău, doar pt că ai mers să alergi într un parc, este de neconceput și inadmisibil! Nu știți ce sentimente amestecate de furie, neputință și ură am acuma…si ăia cu vaaai, cățeii săracii, să nu vă aud p-aci cu comentarii că vă blochez pe toți! Luați-vă de mână toți și duceți maidanezii acasă!, adaugă Cosmin.

„Ana Oros Daraban, ambasadoarea Roșia Montană Marathon și îngerul Pachamama România, a plecat dintre noi astăzi pentru a ne veghea din locuri mai înalte și cu mai multă pace! Datorită spiritului ei liber, al zâmbetului luminos, al frumuseții și purității sale, ea a adus bucurie și lumină în toate locurile unde a fost prezentă.
O mare iubitoare de oameni și de natură, Ana s-a dedicat programelor educaționale prin care să readucă armonia între noi și Pachamama (Mama Natură). În cei aproape 10 ani (2014) de colaborare și prietenie pe care i-am petrecut alături, ea a construit și două proiecte foarte importante pentru comunitatea capitalei – Festivalul Viata Verde Bucuresti și Rețeaua Eco-Civică Inovativă OM Natură (recino). Prin cele două proiecte, mii de bucureșteni s-au bucurat de reconectare cu natura, cu mama noastră, cu sursa vieții.

Pentru comunitatea de la Roșia Montană a alergat mii de kilometri, atât la concursuri urbane, cât mai ales la cele montane, reușind prin invitațiile făcute să aducă la Roșia Montană Marathon zeci de oameni care s-au bucurat de frumusețea acestui spațiu sacru al Munților Apuseni. Ana, îți suntem profund recunoscători pentru toată energia ce ai adus-o în sânul echipei, pentru timpul ce ni l-ai dedicat, pentru schimbarea ce ai reușit să o aduci în lume datorită cunoașterii, eforturilor, sacrificiilor și a dragostei tale imense pentru Om și Natură! Te vom purta în gândurile și-n inimile noastre pentru tot restul vieții! Să te bucuri de pacea, liniștea, lumina și dragostea infinită a lui Dumnezeu în Împărăția Sa! Rămas bun, Îngerul Pachamama!”, a fost mesajul celor de la Roșia Montană Marathon.

FOTO Ana Oros Daraban/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Exorcistul

    Grozaviile din viața noastra sunt consecinta faptelor noastre și se numește Karma . Exemplu recent real din județ este un ridicator ctitor de biserici care obișnuia sa mearga la vanatoare și din greseala a fost împușcat mortal ))))

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole