Tragedie de Craciun in Maramures: S-a rasturnat cu tractorul si a murit

PNL

In ultimele 48 de ore, pompierii maramureseni au intervenit la un numar de patru situatii de urgenta. Astfel, in data de 24 decembrie, in jurul orei 12.45, un echipaj al Garzii de Interventie Borsa a fost solicitat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum al unei gospodarii situate pe strada Repezii din oras. Ca urmare a interventiei rapide a pompierilor borseni, a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.

In aceeasi zi, la ora 18, un echipaj al Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare a actionat la stingerea unui incendiu semnalat la o pubela situata pe spatiul public, pe strada Melodiei din municipiu. Au ars circa 100 de kilograme de deseuri din material plastic.

In ziua de 25 decembrie, pompierii baimareni au intervenit, in jurul orei 02.10, la un accident rutier, cu o persoana incarcerata, produs in comuna Coltau. La fata locului au actionat un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD- unul de Terapie Intensiva Mobila si unul de prim ajutor- E.P.A. Victima, un barbat de 51 de ani, a fost extrasa din autoturism si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

In aceasta dimineata, cu cateva minute inainte de ora 02.00, un echipaj al Pichetului de Pompieri Targu Lapus si unul al Serviciului de Ambulanta Judetean au intervenit la extragerea unui barbat de 51 de ani de sub un tractor rasturnat. Accidentul s-a produs pe raza comunei Vima Mica. Din pacate, pentru victima nu
s-a mai putut face nimic. Barbatul era decedat.

In aceasta perioada, echipajele S.M.U.R.D. din judet au intervenit si la alte 41 de cazuri medicale.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1