Traian Basescu a fost ales presedinte al formatiunii Miscarea Populara

basescu pmpCei peste 5.000 de delegati prezenti, sambata, la Congresul de infiintare a formatiunii politice Miscarea Populara au votat, prin procedura deschisa, alegerea ca presedinte al partidului a lui Traian Basescu, acesta candidand cu motiunea intitulata “Romania Mea”, informeaza Agerpres.

Basescu a multumit celor care l-au votat si a adaugat ca modernizarea Romaniei trebuie sa continue.

“Va asigur ca am si energie si dorinta sa continuam procesele de modernizare a Romaniei. Mai am o sugestie, cei care in viata lor au fost alaturi de mine si inca mai simt ca mai vor sa fie alaturi de mine sa nu ezite de oriunde s-ar afla sa vina la Miscarea Populara”, a spus noul presedinte al formatiunii.

In cadrul motiunii ‘Romania Mea’, condusa de Traian Basescu, au candidat si au fost alesi Eugen Tomac, presedinte executiv, Cristian Diaconescu si Siegfrid Muresan, prim-vicepresedinti, Dorel Constantin Onaca, secretar general. Noua formatiune va avea si doi secretari generali adjuncti, Rizia Tudorache si Stefan Burlacu.

Totodata, in conducerea Miscarii Populare au fost alesi si 14 vicepresedinti: Petru Movila, Claudiu Palaz, Roxana Iliescu, Adrian Gurzau, Clement Negrut, Nicolae Davitoiu, Cristian Petrescu, Catalin Cristache, Catalina Bozianu, Victor Tarhon, Adrian Radulescu, Cristinel Marian, Mihaela Stoica, Radu Cristescu.

De asemenea, in structura centrala de conducere a formatiunii se vor regasi si 12 secretari executivi: Bulf Catalin, Laurentiu Dulama, Mihaela Brate, Ionut Simionca, Costel Mihai, Dan Ionita, Sebastian Moise, Mihai Tabuleac, Mirea Marian, Gelu Visan, Lucian Iliescu, Bogdan Gamalet.

Basescu a anuntat ca urmatorul Congres al formatiunii va avea loc la sase luni dupa alegerile parlamentare, potrivit Statutului noii formatiuni.

De asemenea, la finalul Congresului, secretarul general al Miscarii Populare, Dorel Onaca, a spus ca noul imn al formatiunii este “Iarba verde de acasa”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    mai marinare, bine ai revenit. eu chiar n-am avut nici o emotie, stiiam ca tu nu lasi treburile neterminate. pe ei pe mama lor.

    Reply
  2. dilau

    prietene ion beuca, cumva te-ai asteptat la altceva?. lasa morcovu de-o parte ca-ti bag eu o pila in momentul in care basescu ajunge si presedintele tau, de partid evident.:)))))

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1