Traian Basescu in Baia Mare. Fostul presedinte al Romaniei vrea unirea cu Republica Moldova

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

basescuFostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a fost pret de cateva ore in Baia Mare, in calitatea sa de presedinte al Partidului Miscarea Populara. A fost primit la Casa Tineretului din Baia Mare cu ropote de aplauze, cu strigate de bucurie, exact ca pe vremea cand era presedintele Romaniei. Motivul prezentei in municipiul resedinta de judet – PMP Maramures si-a anuntat candidatii la alegerile din luna iunie a acestui an.

Rand pe rand au vorbit Adrian Todoran, presedintele PMP Maramures, Iustin Talpos, candidatul PMP pentru Primaria Baia Mare, Cristina Mezesan, presedinta organizatiilor de femei, cu un discurs nu tocmai reusit, Severica Covaciu, candidat pentru un post de consilier judetean, dar si Lucian Morar, candidatul PMP Maramures pentru presedintia Consiliului Judetea Maramures.

Ultimul discurs a fost si cel mai asteptat si anume al lui Traian Basescu, acesta aratandu-si inca o data experienta politica pe care o are. A vorbit despre faptul ca in politica conteaza, pe langa avantul tineretii si experienta de viata. A spus multe despre ceea ce s-a intamplat in aceasta saptamana cu cazul Antenelor, a vorbit despre adversarii politici, care sunt cei de la USL.

“Cel care iti da valoare in politica este votul. Valoare politica se vede in numarul de voturi. Un stat de drept respecta drepturile omului”, le-a spus Traian Basescu celor prezenti.

Basescu a fixat si obiectivele pe termen lung ale partidului, pana in 2020 PMP urmand sa ajunga la 35-40% in preferintele romanilor, dand astfel si presedintele Romaniei. PMP isi propune sa obtina un scor de 20% la alegerile care vin.

Tot Basescu a vorbit si despre al treilea obiectiv national, care trebuie sa fie unirea cu Republica Moldova. El a arata ca niciuna din Marile Puteri ale Europei sau lumii nu se va opune acestei uniri atata vreme cat se respecta Tratatul de la Helsinki din 1975. Presedintele PMP a atins si problema migrantilor, tinand sa arate ca Romania nu are nicio obligatie in a accepta acele cote de migranti.

Cezar TUDOR

Reclame home 1
Data curenta: ’24/08/2019’

Related posts

1 Comment

  1. Bonis

    Astia de la PMP bat campii.Pai noi trebuie sa emigram deoarece in ra****l asta de judet nu gasesti locuri de munca decent platite,aproape ca nu gasesti nici indecent platite si lor le arde de unire.Si in Republica Moldova e o foame la fel de crunta ca si in acest judet, incat ultima lor preocupare ma gandesc ca o fi tot unirea.Mai Todoran, eu credeam ca sunteti oameni seriosi si o sa povestiti despre ce il doare pe maramuresean, nu sa bateti apa in piua.Mai urma sa ne povestiti de incalzirea globala, alinierea planetelor si daca este sau nu viata pe Marte ?Iar cu migrantii stati linistiti nu vrem noi sa mai stam in saracie si credeti ca o sa doreasca ei?Iar in Maramures nu o sa vina nici pe atat deoarece si ei stiu ca nu am fost in stare sa construim un amarat de parc industrial, ce sa mai vorbim de alte lucruri serioase.Stupid political.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *