septembrie 18, 2021

Traian Basescu: ”Nastase, Geoana, Ponta, fiti fericiti! Dragnea va va declara presedinti ai Romaniei”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca liderului PSD Liviu Dragnea, care vrea sa ii declare presedinti ai Romaniei pe Nastase, Geoana si Ponta, ar putea sa nu ii placa ce se va spune la Comisia pentru ancheta alegerilor din 2009, afirmand ca mai bine ar lasa Parchetul sa faca ancheta, relateaza Gandulinfo.

“Geoana, vezi ca, primul la rand, este Nastase. Incerc sa o fac si acum legat de ultima initiativa din <<Programul de guvernare>> al PSD – ALDE: infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Ce bucurie pe capul celor pe care, din 2000 incoace, i-am batut in alegeri pe unde i-am prins. Isi vor lua, in sfarsit, revansa. Ce-i drept, nu la urne, ci la televizor”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pe Facebook.

Traian Basescu a propus sa se faca o comisie de ancheta si pentru alegerile din 2004.

“Un cor agitat al invinsilor mei la urne a inundat tara, fie ca este vorba de Mircea Geoana, Adrian Nastase, Victor Ponta, gadistii de la Antena 3, analisti si jurnalisti specializati in dezinformare etc.Propunerea a avut atat succes, incat eu propun sa facem o ancheta si pentru alegerile prezidentiale din 2004. In felul acesta, putem sa le dam cate un mandat luzarilor Mircea Geoana si Adrian Nastase sau sa-l linistim pe Ponta ca, in 2009, desi la urne au pierdut, au reusit, totusi, sa fure voturi pe masura talentului innascut al PSD”, a spus Basescu.

“Talentalul presedinte Dragnea” ii va declara pe Geoana, Nastase si Ponta, presedinti ai Romaniei, a afirmat Basescu.

“Geoana, Nastase si Ponta, fiti, in sfarsit, fericiti. In concluziile anchetei, talentatul presedinte Dragnea va va declara presedinti ai Romaniei. Geoana, ai grija, asaza-te la coada, ca primul la rand este Adrian Nastase. Mai departe, va intelegeti voi cu Iohannis cum va randuiti la Cotroceni. Cand ma gandec ca Romania va avea asigurati presedintii pentru urmatorii 15 ani, chiar imi dau seama ce important este <<Programul de guvernare>> PSD – ALDE”, a spus fostul presedinte.

Traian Basescu si-a incheiat postarea cu un post – scriptum in care i-a spus presedintelui PSD, Liviu Dragnea, “sa aiba grija” pentru ca s-ar putea sa nu ii placa ce va spune comisia.

PS: Dragnea, ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasa-i Parchetului General sa faca ancheta”, a conchis Traian Basescu.

PSD si ALDE au cerut, miercuri, ancheta parlamentara pentru clarificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic cu privire la noaptea alegerilor si persoane aflate in anturajul lui Traian Basescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2