Traian Basescu spune ca merita o pensie mai mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

basescu1Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca are o pensie de 3.030 de lei, dar a adaugat ca ar merita una mai mare, in contextul unei discutii despre pensiile speciale.

Traian Basescu a criticat masurile economice luate de Guvernul Ponta, inclusiv pensiile speciale: ”Multe din masuri sunt absolut criticabile, ca de exemplu furtul din banii de pensii”, a declarat fostul presedinte, care a adaugat ca ”aceste pensii speciale care nu reflecta contributia ta de-a lungul vietii la fondul de pensii sunt un furt”.

”In acelasi timp, este utilizat de Ponta ca mijloc de mituire a unor largi categorii. Sigur ca n-as fi spus niciodata nimic daca celor care au luptat in Afganistan si in Irak li s-ar fi creat si o pensie speciala, ca veterani de razboi. Dar cu cei care, slava Domnului, inainte de Revolutie, Armata a fost mai mult la munci agricole.

Si eu as merita o pensie mai mare, ca pensia mea e de 3.030 de lei, da? Un subofiter de la Ministerul Apararii iese cu o pensie mai mare. Cati oameni ar merita o pensie mai mare? Dar pensiile sunt in raport de contributie”, a spus Traian Basescu, vineri, la Gandul Live.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2