Traian Basescu spune ca primarul Catalin Chereches ar fi trebuit sa-si retraga candidatura

home camp2
home camp2
home camp2

traian-basescu 2Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca primarul ales, Catalin Chereches, ar fi trebuit sa-si retraga candidatura inainte de ziua votului.

“Chereches este un ticalos! Sunt impotriva arestarilor preventive inutile, mai ales atunci cind acestea sunt facute in urma unor denunturi care pot fi delatiuni fara probe sau pentru fapte dezvaluite de mafioti care pentru a ramane cu banii si libertatea, fac denunturi adesea stimulate de diverse institutii, pentru fapte imaginare sau poate reale, dar petrecute cu multi ani in urma.

Dar Chereches, reales in functia de primar de Baia Mare, a fost prins in flagrant luand mita. Daca ar fi avut o urma de bun simt si-ar fi retras candidatura inainte de ziua votului. N-a facut-o. Daca ar fi avut urma de decenta ar fi notificat BEC ca isi retrage candidatura inainte de validarea alegerilor. Ar fi dat baimarenilor sansa sa nu fie cei care au votat un infractor prins in flagrant, luand mita. La Chereches arestarea preventiva era justificata”, a spus Traian Basescu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

 1. George

  E nevoie ca un fost presedinte sa mai confirme lipsa de onoare a lui CC?
  Cu parere de rau, spun (ce nu am spus pina acum) ca lui CC colegii mei ii spuneau CERECHES. Ma las dus de val, pentru ca situatia e mizerabila. El spera sa scape de beciul domnesc cu ajutorul naivilor baimareni care l-au votat.

  Reply
 2. Zoli

  Nici n-ar trebui sa-i ceara nimeni retragerea cadidaturii!Daca ar avea MACAR un pic de bun simt,onoare sau corectitidine si-ar retrage singur cadidatura fara sa-i mai ceara altcineva acest lucru!Dar cum printre manelisti si smecherii de la oras nu-i ”la moda” asta,nu ne putem astepta la altceva!Plus ca banii lui mami dati tiganilor pentru vot ar fi niste bani aruncati pe fereastra!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *