Trailer cautat de autoritatile din Germania, descoperit in Petea

home camp2
home camp2
home camp2

Politistii de frontiera satmareni au descoperit si indisponibilizat o remorca inmatriculata in Germania, care figureaza ca fiind cautata de catre autoritatile din Germania, din data de 06 februarie 2020.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un cetatea roman, in varsta de 40 de ani, din judetul Vaslui. Acesta conducea un autoturism marca Land Rover cu ajutorul caruia tracta o remorca pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare specifice Germaniei. Cu ocazia controlului, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat faptul ca remorca figureaza ca fiind ,,bun cautat pentru folosirea ca proba in cadrul procedurilor penale”, alerta introdusa de autoritatile din Germania, in data de 06 februarie 2020.”

Remorca, in valoare de aproximativ 9.000 de lei, a fost indisponibilizata la sediul institutiei, iar in cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *