Transalpina ar putea fi deschisa oficial in august

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

transalpina-1CNADNR a suplimentat echipele de muncitori pe Transalpina, astfel incat in luna august, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania sa fie deschisa oficial, au precizat pentru AGERPRES reprezentantii sectiei Valcea a CNADNR.

„Se lucreaza din plin la montarea parapetilor de siguranta, marcaje, semne, absolut tot ce este necesar ca acest drum sa fie gata la inceputul lunii august. Vom suplimenta chiar numarul de muncitori pentru a grabi lucrarile si pentru ca turistii sa poata ajunge cat mai repede in zona, sa traverseze acest drum dinspre Gorj spre Valcea si Alba”, au afirmat reprezentantii sectiei CNADNR Valcea.

Desi oficial este inchisa, de la inceputul verii mii de turisti s-au incumetat sa traverseze DN67C (Transalpina) pe portiunea care urca pana la 2.100 de metri, intre Obarsia Lotrului (Valcea) si Ranca (Gorj). La 2000 de metri, a fost amenajat chiar un spatiu comercial unde turistii pot achizitiona fructe de padure, ceaiuri, branzeturi etc.

Neoficial, numarul celor care tranziteaza zilnic in prezent Transalpina se ridica la aproximativ 500 de autoturisme, in week-end numarul acestora dublandu-se.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2