Transelectrica are de recuperat creante de 52,3 milioane de lei pentru transportul energiei electrice

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Transportatorul national de energie electrica, Transelectrica, avea de recuperat, la data de 24 aprilie, creante in valoare totala de 52,3 milioane de lei pentru serviciul de transport si sistem, potrivit datelor prezentate pe site-ul companiei, informeaza AGERPRES.

Principala suma, respectiv 22,1 milioane de lei, reprezinta creante detinute la companii aflate in faliment. Cele mai mari datorii apartin Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) — 5,9 milioane de lei, companiei Total Electric Oltenia — 3,1 milioane de lei si traderului Romenergy Industry — 3 milioane de lei.

Totodata, Transelectrica are de recuperat 21,4 milioane de lei de la clienti aflati in insolventa. Cele mai mari datorii le au furnizorul Petprod — 5,6 milioane de lei, compania Also Energ — 5 milioane de lei si Arelco Power — 2 milioane de lei.

Transelectrica vrea sa recupereze pe cale juridica datorii de 8,4 milioane de lei in total, cele mai mari fiind ale furnizorilor Fidelis Energy — 1,7 milioane de lei si Energy Holding — 1,05 milioane de lei, dar si penalitati de 2,9 milioane de lei de la ArcelorMittal Galati si de 2,1 milioane de lei de la Also Energ.

Pe cale comerciala, transportatorul are de recuperat creante de 357.801 milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *