Transfagarasanul risca sa fie inchis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Transfagarasanul este posibil sa fie inchis, dupa ce o stanca de o mie de tone s-a desprins de pe versant si s-a oprit la marginea soselei, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), informeaza AGERPRES.

„Miercuri, 21.06.2017, pe Transfagarasan (DN7C), km 126+250, s-a constatat desprinderea de pe versant a unui bloc de stanca de aproximativ 1000 tone (4x3x30)mc. Stanca s-a oprit la marginea partii carosabile si nu a afectat caile de rulare.

La partea superioara a acestui bloc de stanca se afla inca doua stanci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabila a drumului si implicit siguranta participantilor la trafic. Reprezentantii CNAIR S.A. au initiat demersurile necesare in vederea asigurarii circulatiei in conditii de siguranta si au introdus semnalizarea provizorie de restrictionare si monitorizarea continua a zonei cu pericol.

Precizam ca in eventualitatea cresterii gradului de risc, CNAIR S.A. va propune inchiderea circulatiei rutiere, prioritara fiind protejarea vietii si integritatii corporale a celor care tranziteaza zona in aceste zile”, se arata intr-un comunicat de presa.

Transfagarasanul a fost redeschis vineri, 16 iunie, cu doua saptamani mai devreme, pe sectorul inchis pe timp de iarna, intre Piscu Negru (km 104+000) si Cabana Balea Cascada (km 130+800).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2