Transfer de 300 de milioane de euro la mana lui Ronaldo. Alege sau nu oferta din Arabia Saudită?

Reclame home 1
Reclame home 1

În ultima perioadă, umblă zvonul că Ronaldo ar fi primit una dintre cele mai mari oferte din lumea fotbalului. O sumă de 300 de milioane de euro i-ar fi fost propusă de un club vestit din Arabia Saudită dar se pare că intenţiile marelui fotbalist sunt foarte clare.

O afacere zdruncinată de dorință. Semnează Ronaldo sau nu? 

Înainte de a alege să spună stop meciurilor de fotbal de pe continentul European, Ronaldo mai are o singură dorinţă, aceea de a mai juca cel măcar un meci într-o ligă sau într-un campionat binecunoscut din Europa. După ce ar face asta, ar fi pregătit să spună da şi ofertei de 300 de milioane de euro.

Mişcarea fotbalistului este urmărită de milioane de fani, aceasta fiind aproape de a afecta echipa Manchester United în cazul în care jucătorul şi-ar da acordul. Luați în calcul că orice schimbare poate apărea în cadrul evenimentelor sportive şi a cotelor pe care le puteţi găsi la cele mai bune case de pariuri online.

De aceea, recomandarea este să verificaţi mereu părerile experților Sportlocal; experţi care vă vor aduce cu un pas mai aproape de orice noutăţi şi schimbări, pentru că merită să le aflaţi înainte altor jucători. Și totuși, ce s-ar întâmpla dacă fotbalistul acceptă?

Dacă Ronaldo ar accepta această ofertă, nu doar el pentru că, marele club din Arabia Saudită ar fi dispus să mai plătească încă 30 de milioane de euro către echipa pentru care joacă acum, Manchester United, astfel încât să îl elibereze de contractul valabil până în vara anului următor şi să fii oficial jucător în echipa lor.

Din cei 300 de milioane de EUR, jucătorul ar obţine suma de 250 de milioane, divizată pe doi ani, în timp ce, echipa din spatele jucătorului care se va ocupa de întreaga procedură a transferului, va obţine 20 de milioane, potrivit experților SportLocal.

Totuşi, fanii lui Ronaldo şi implicit a echipei englezeşti de fotbal de renume, Manchester United, pot sta liniştiţi. Se pare că acest transfer ar avea doar piedici şi asta pentru că nu pleacă până nu joca contra unei echipei calificate în Liga Campionilor.

Cel mai așteptat meci din Premiere League în noul sezon

Casele de pariuri româneşti sunt pregătite de cele mai noi evenimente sportive ale anului. În sezonul 2022/2023, evenimentele din Premiere League au fost deja stabilite, inclusiv meciul la care va participa faimoasa echipă engleză din care face parte şi Ronaldo. Dacă pariorii au făcut deja alegerea pe baza părerilor specialiştilor şi a altor jucători, le rămâne un singur lucru de făcut – să fie atenţi la statistici, cote şi la cele mai populare meciuri cu Ronaldo.

Astfel, echipa Manchester United începe ediţia Premier League 2022/23 contra Brighton & Hove Albion undeva prin luna octombrie 2022.

Fanii lui Ronaldo spera că favoritul lor să ajungă cât mai departe cu echipa în Premier League 2022/23 chiar dacă cel mai vehiculat transfer în valoare de 300 de milioane de dolari nu pare să ajungă la o finalitate. Până în vara anului 2023, Ronaldo pare că va rămâne cu Manchester Unites, asta dacă între timp nu îşi va schimba părerea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2