TRANSFERURI – Simon Fonua, cel mai nou jucător al celor de la CSM Știința

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Ultimul transfer al celor de la CSM Știința Baia Mare se numește Simon Fonua, jucător adus din emisfera sudică.  Ultimul „mohican” transferat la Baia Mare, Simon Fonua este un jucător cu o consituție impresionantă având 1,92 m și 103 kg. Potrivitg site-ului oficial al CSM Știința Baia Mare, Fonua este născut pe data de 2 septembrie 1997 în Noua Zeelandă la Auckland (oraşul marinarilor).
Site-ul oficial al grupării băimărene spune că Fonua a evoluat ca aripă sau centru cu prepondenrență la competiții de (Rugby League – rugby 13), precum Papamoa Bulldogs Rugby League Club (2012-2014), Parramatta Eels (2014-2017), Cronulla Shark (2018-2019), Blacktown Workers Sea Eagles (2019-2020) respectiv Wests Tigers și White Harbour (ambele înscrise în competiții de rugby 15). Lista performanțelor neo-zeelandezului de doar 24 de ani include accederea într-o finală regională și una la nivel național jucată în tricoul echipei Parramatta Eels, plus convocările de la selecționata regională de Under 16 ani.
Pentru CSM Știința Baia Mare se anunță un sezon interesant, mulți dintre jucători sunt aduși acum în vară. Rivalitatea cu cei de la Timișoara va continua, iar la final va învinge cel mai bun.
FOTO rugbybaiamare.ro
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2