Dupa 20 de ani: O afacere de succes care sfideaza criza financiara (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragsilNu este deloc usor sa iti alegi mobila pentru casa sau apartament. Sunt foarte multe criterii atunci cand vrei sa achizitionezi mobila pentru caminul tau, insa cel mai important aspect este lemnul din care sunt realizate produsele. Fie ca este vorba despre modele elegante, clasice sau moderne, o piesa de mobilier realizata din lemn masiv nu numai ca va infumuseta camera, dar iti va oferi siguranta ca nu va trebui sa mergi prea curand sa o inlocuiesti.

Societatea Dragsil, din Satu Mare, un producator de mobila de peste doua decenii, vine cu oferte variate pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate buzunarele. Gama variata de mobilier din lemn masiv din esente de tei si stejar este destinata tuturor celor care isi doresc un camin confortabil. Pentru a va face o idee despre calitatea produselor, reprezentantii societatii au expus cele mai cautate modele in show-room-ul situat pe strada 1 Iunie, din orasul Negresti Oas.

„Ne adresam unui public destul de larg, tinand cont de aspectul mobilierului. Produsele noastre se fac la comanda, pe dimensiunile si cerintele clientului. Incercam sa fim aproape de ceea ce isi doresc clientii nostri. In ultima perioada, cele mai apreciate modele au fost cele moderne cu foarte multe sculpturi si foarte mult auriu patinat”, a declarat Felicia Jucan, proiectant Dragsil.

Pe langa mobila de inalta calitate, firma Dragsil realizeaza geamuri (termopan) si usi (lemn masiv), pentru interior si exterior, produsele fiind realizate in functie de cerintele clientilor.

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=CujlPETGSLM[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2