Transilvania, primul loc in Top 10 Regiuni de vizitat in 2016

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

transilvaniaTransilvania se plaseaza pe primul loc in topul celor 10 regiuni de vizitat in 2016, recomandate de catre Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, detinuta de trustul BBC Worldwide.

Recomandarea face parte din ghidul Best in Travel 2016, care cuprinte topul celor mai bune destinatii pentru a fi vizitate in anul 2016, clasificate pe tari, regiuni si orase.

„Transilvania trece printr-o renastere. Cluj-Napoca a fost numit un oras de arta al viitorului de catre Phaidon, iar Brasovul atrage la fel de multi iubitori de viata de noapte ca si vanatori de vampiri. Caii si carutele inca huruie in zona rurala, dar in curand vor imparti soselele cu Uber, care si-a deschis recent un sediu in Bucuresti si care va transporta calatorii spre locuinte chic listate pe Airbnb”, este descrierea facuta de Lonely Planet acestei regiuni din Romania.

Autorii ghidului mentioneaza ca puncte de atractie in Transilvania si Sighisoara si Sibiu, dar si Muntii Carpati, potrivit transilvaniareporter.ro.

„Acest ghid nu scoate in evidenta destinatiile catre care se indreapta cei mai multi dintre turisti, ci locurile pe care echipa noastra considera ca ar trebui sa le viziteze”, spune Tom Hall, directorul editorial al Lonely Planet, citat de CNN.

Top 10 Regiuni Best in Travel 2016

1. Transilvania, Romania

2. Islanda de Vest

3. Valle de Vinales, Cuba

4. Friuli, Italia

5. Insula Waiheke, Noua Zeelanda

6. Auvergne, Franta

7. Hawaii

8. Bavaria, Germania

9. Costa Verde, Brazilia

10. St. Helena

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *