Transparentizarea comisiilor de specialitate, motiv de ceartă în Consiliul Local Baia Mare

Astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local din Baia Mare. O ședință cu foarte multe puncte pe ordinea de zi. Consilierii locali băimăreni au votat azi peste 30 de proiecte.

Majoritatea proiectelor au trecut în unanimitate. Însă, un proiect privind transparentizarea ședințelor comisiilor de specialitate a consiliului local a iscat controverse în ședință. Primarul și consilierii din Grupul Civic pentru Baia Mare au dorit ca și aceste ședințe să fie transmise pe platformele de social media, în timp ce consilierii locali USRPLUS, PNL și PMP s-au opus acestui demers.

În timpul dezbaterilor, consilierii locali USRPLUS – PNL – PMP l-au acuzat pe pimarul băimărean de copierea proiectului lor în ceea ce privește transparentizarea ședințelor consiliului local. Începând cu acest moment ședința a devenit una extrem de tensionată. Schimburile de replici dintre consilieri și primar depășind de multe ori bunul simț.

Primarul nu a rezistat până la finalul ședinței. Acesta a ales să părăsească sala de ședințe, lăsând consilierii locali să dezbată și să voteze ultimele proiecte în lipsa sa.

ZiarMM

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu