Transport cu tigari de contrabanda oprit de politisti, la Tautii Magheraus: Aproape 5.000 pachete cu tigari confiscate si autoturism indisponibilizat

Cooperarea dintre politistii de investigare a criminalitatii economice si cei din Tautii Magheraus si-a dovedit eficienta intr-un nou caz de contrabanda cu tutun.

Un tanar, domiciliat in judetul Covasna, nu a reusit sa ajunga la destinatie cu cele aproape 5.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana pe care le transporta cu autoturismul.

Intrucat aveau date cu privire la transportul de tigari de contrabanda, politistii din Tautii Magheraus au oprit autoturismul pentru verificari aseara, in jurul orei 22.30, pe D.N.1C, pe raza orasului, conform IPJ Maramures.

In urma controlului efectuat au fost gasite 99.400 tigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienta. Intreaga cantitate transportata a fost ridicata de politisti, iar autoturismul a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Soferul, in varsta de 23 de ani, este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda. Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1