septembrie 26, 2021

Transport ilegal de tigari oprit de politisti pe DJ 186, la Salistea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus s-a declansat ieri, 12 noiembrie, o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 21.00, a fost oprit in trafic pentru control, pe D.J. 186, pe raza localitatii Salistea de Sus, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de un tanar, in varsta de 32 de ani, domiciliat pe raza judetului Ilfov.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au observat un spatiu special amenajat in portbagajul masinii. Avand in vedere cele constatate, barbatul si autovehiculul in cauza au fost condusi la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. Astfel, in spatiul special amenajat din portbagajul autoturismului au fost descoperite 1.935 de pachete cu tigari, diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 22.600 lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii.”

Politistii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul in valoare de 3.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2