Transportatori maramureseni verificati de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru prevenirea si combaterea transporturilor ilegale de marfuri si persoane.

Activitatile, desfasurate in perioada 24 – 25 iulie, au vizat depistarea acelor persoane care detin si transporta ilegal bunuri sau valori provenite din comiterea de infractiuni si combaterea faptelor de evaziune fiscala in domeniul transporturilor.

Au fost verificate 20 de autoutilitare care se deplasau pe drumurile publice din judet si au fost efectuate controale la sediile a sase societati comerciale si zece persoane fizice.

In cazul a doua infractiuni de contrabanda constatate, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru depistarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere penala, iar tigarile depistate, in valoare de peste 1.100 de lei, au fost confiscate, potrivit IPJ Maramures.

De asemenea au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile O.G.37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto si utilizarea aparatelor de inregistrare a activitatii acestora si O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 6.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole