Transportatorii maramuresenii acuza ca nu au statii unde sa opreasca pentru calatori

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sofer volanDoi transportatori maramureseni si-au expus nemultumirile in fata consilierilor judeteni, la finalul sedintei de vineri.

Unul dintre acestia a acuzat faptul ca pe traseul pe care il parcurge zilnic, in mai multe localitati nu are unde sa opreasca pentru a-i lua pe calatori, iar daca o face este amendat.

„Pe traseele de transport calatori nu detinem statii, iar comisia care s-a facut de catre Consiliul Judetean ne asteapta in statie, acolo unde nu avem voie sa oprim. Incepand cu Carbunari, Berinta, Copalnic Manastur, Rusor, Cernesti, noi nu avem nicio statie, iar daca ii luam suntem sanctionati. Am facut o sesizare in data de 6 noiembrie la care inca nu am primit raspuns. In vechiul program am avut statii, iar in noul nu”, a spus transportatorul.

Presedintele Zamfir Ciceu a precizat ca va verifica situatia pentru gasirea unei solutii.

„Din ceea ce stiu eu, colegii sanctioneaza acolo unde exista o licenta pe un anumit traseu, iar locul unde se opreste este altul decat statia de pe traseul respectiv. Vom verifica situatia si, in masura in care exista o solutie, o voi propune pentru a fi adoptata”, a spus presedintele CJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2