Transportoare blindate pe strazile Budapestei pentru securitatea targurilor de Craciun

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Transportoare blindate ale unitatii antiteroriste ungare TEK au iesit duminica pe strazile Budapestei pentru a asigura securitatea targurilor de Craciun impotriva atacurilor, transmite dpa, informeaza AGERPRES.

Televiziunea publica a difuzat imagini cu transportoare rusesti BTR-80 in centrul Budapestei, reporterul observand ca unii turisti si-au facut selfie-uri cu acestea.

Riscul unui atac terorist in Ungaria este considerat foarte scazut. Oponentii au criticat operatiunea ca o demonstratie nenecesara de putere a premierului nationalist Viktor Orban.

‘Propaganda de idiotizare (a lui Orban) este in plina glorie: transportoare blindate presupuse a-i descuraja pe teroristi la targurile de Craciun din Budapesta prin simpla lor prezenta. O lipsa totala de radicali musulmani in tara nu conteaza; turisti amuzati fac selfie-uri’, a scris pe Twitter jurnalistul Janos Szeky.

Potrivit Ministerului de Interne de la Budapesta, masura a fost luata ca o demonstratie de forta si pentru a garanta sentimentul de siguranta al populatiei, adauga dpa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *