Traseism: Senatorul Liviu Pasca, din nou in PNL

senatorul-liviu-titus-pascaSenatorul Liviu Titus Pasca a anuntat ca s-a reinscris in Partidul National Liberal, la doar cateva luni de zile de cand a plecat in PLR, informeaza hotnews.ro.

“Am semnat adeziunea la PNL. Eu sunt membru PNL incepand de astazi. Am fost membru PNL din 14 februarie 1990 si in 1 septembrie 2014 mi-am dat demisia (din PNL – n.r.) si am ramas sase luni senator independent. De azi insa am reintrat in randurile PNL. Am fost si la sedinta de grup. Urmeaza sa fac si anuntul oficial in plen”, a declarat el, luni, pentru Agerpres.

Senatorul a comentat si faptul ca PLR a transmis un comunicat de presa prin care informeaza asupra faptului ca s-a decis excluderea sa din grupul Liberal Conservator, dupa ce s-a constatat ca nu mai impartaseste valorile liberale.

“Sa fiu exclus, de unde? Daca am intrat in PNL…, eu am plecat”, a spus Pasca.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

9 Comments

 1. dilau

  mai titus liviu, momentan nu e rau – un vot impotriva guvernului ponta e bineprimit pina si de dumnezeu – beleaua e insa alta, cit de curind n-o sa te voteze nici macar aia din manastur. tu, cipri si doru v-ati dus spre un posibil ciolan si v-ati inselat.sa nu crezi ca ” prostimea” uita.

  Reply
  1. chupaccabra

   prietene dilau, asemenea voturi sunt murdare si ar trebui ca acestui individ sa i se dea un sut in fund cu tot cu votul lui, iar la alegerile viitoare sa candideze pe spatele lui, nu sa profite de simpatia liberala din judetul nostru.

   Reply
  2. dilau

   mai chupaccabra, votul a fost murdar si cind l-a dat pentru guvernul tonta. parerea mea e ca asta e ultimul mandat a lui titus, nu pot cred ca pnl o sa mai iasa in fata cu asemenea specimene.

   Reply
   1. chupaccabra

    mancatori de rahat sunt se pare inca destui in PNL Maramures si parca o sa ii vad cum se vor afisa iar langa el pe la conferinte de presa, iar dupa parerea mea are toate sansele sa candideze din nou, pt ca se va tine ca raia de scaun.

    Reply
 2. chupaccabra

  lingi, scuipi, iar lingi, coloana vertebrala – pauza. si o sa ai si tupeu sa candidezi din nou ca sa mai trandavesti acolo in parlament inca 4 ani, dupa ce ai trandavit bine mersi deja vreo 12, iar d… aia din organizatia ta te vor lasa evident sa candidezi. un parlament de rahat cu partide de rahat.

  Reply
 3. justitiar

  Farfuridi local s-a dat in petec iar. Scarbosul asta l-am surprins la un sepermarket la casa, cumparand ceva deroziriu si fata i-a dat rest banuti, monede de cupru. Jupanul s-a apucat sa numere de trei ori si a zis, lipseste un ban. Ok, trebuia si casiera sa-i de restul intreg dlui “senator” dar clientul anterior fusese o babuta careia ii lipseau 50 de bani si fata de la casa a acceptat suma cu minus. Asta umflatu cu pantice de lauza vazuse si din eleganta trebuia naibi s alase maruntisul ca sa acopere monetarul fetei. Dar nu, lui i-a trebuit acel ban. Asta e individul parlamentar de MM

  Reply
 4. lulutz

  unde ati aflat poza asta de nesimtit? ca personaju, in costum ori slapi si ciucuri scurti e si mai …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2