Treaba se impute. Miroase a DNA. Slugile primarului Chereches, asteptate cu bani de acasa

Reclame home 1
Reclame home 1

monkey bottom

Se vorbeste prin oras, si daca nu ar fi adevarat nu s-ar povesti, ca in Consiliul Local baimarean au aparut disensiuni cauzate de niste consilieri care si-au recuperat coloana vertebrala. Se pare ca liberalii din sfatul urbei s-au plans presedintei Alina Gorghiu, reclamand ca s-au saturat sa tot faca naveta la Cluj, pentru a da cu subsemnatul in fata procurorilor anticoruptie. Temele discutate cu baietii rai sunt usor sensibile si penale, de la achizitionarea autobuselor mai scumpe ca in New York si pana la pretul apei, care a devenit mai platita decat apa sfintita.

Problema nu e ca au votat ca primarii, ci aceea ca edilul sef nu a semnat nimic, iar o suma de vreo 600 mii de euro urmeaza sa fie imputata si recuperata de la consilierii slugarnici care au validat si valideaza si azi proiecte pe banda rulanta.

Disperata de noua situatie la care e coautoare, directoarea de achizitii si-a dat demisia din functie, fiind transferata cu marinimie ca sef Serviciu Juridic la compania Vital SA.

Unii zic ca are sarcina sa ascunda anumite probe urat mirositoare, altii, sa se dea la fund. Decidentii uita ca, dupa principiul lui Archimede, un corp solid scufundat intr-un lichid… ramane tot la suprafata.

Noi asa am auzit, dar lumea mai vorbeste si despre mutarea lui Vasile Barbul la Urbis, tot cu sarcina sa de a acoperi nereguli grave facute de generalul in rezerva, lista cu cei care alimenteaza de la pompa cu motorina publica si alte achizitii SF urmand a aparea pe feisbuc. Pfuuui, cate auzim…

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Mircea

  Poate verificati si cum soferul de serviciu al edilului a fost incadrat , direct , fara concurs , pe post de POLITIST LOCAL , acesta contiinuand sa fie in continuare …SOFERUL Edilului !

  Reply
 2. ion din vale

  traiti domnu Dragos, aparusi si eu ca fui plecat la sanatoriu cu silicoza mea. Am gradu unu de cand cu munca in bai si musai sa merg la salina sa mai raschetez depunerile alea aurifere. Statui ceva vreme p-acolo ca cu boala asta nici nu mori da nici nu tare te lasa sa traiesti si citii cam rar ziaru ast ca nu avui cum. Sa stiti mata ca la sanatoriile astea nu e net din ala la liber, o asistenta deo intrebai mi-a spus, baciule mata ai nevoie de pastile ca te coata aia cu coasa si nu de internet dar o tradusei pe una de-i infirmiera si sara ma mai lasa la un 486 din magazia cu efecte. No ca revenisi acu si tare mult avui de citit din urma da-i mai greu ca nu tarei clar ce si cum si am vrut sa vad ce o spus unu si altu mai la urma da nu arata ori nu ma stiu io. No da la articolu aist am si io orice intrebari si poate ma ajuta si aialalti de bat din gura in scris. Sa ierte cuconetu da io nus lamurit ce face a doua moima din fotochip ca pare ca o ginecologeste pa prima ori poate vrea sa vada daca nu c..cata la cur? apoi cine-s moimele ca nu mi clar daca-s consilieri locali sau e ceva crai din primarie ce-o lucra peo cucoana? Si am vazt ca iar il calariti pe domn primar (traiti domn Catalin) si nu mai inteleg nimic ca luasi azi dimineata ziaru emm de la chiosc si acolo tare fain arata ca domn primar e mare si tare-n tarnacop. Na, oi mai scrie si ma tat duc sa vad la vale daca nu so urnit cat am fost la sanatoriu, si poate ii pune mata si oarece scris despre magarul ala de vasalie a lu barbul ca am cotat si nimic-nimicuta. No, sa auzim de bine tati

  Reply
  1. dilau

   domn ion din vale, sa-ti dea dumnezeu sanatate, tie si mariei tale. daca silicoza nu te lasa in pace eu zic sa te apuci de fumat, stii tu treaba aia cu ” cui pe cui se scoate”.:))). moima din dreapta din dreapta e clar cine e, beleaua e insa cu cea din stinga. eu zic ca nu vrea sa vada nimic ci sa linga. domnu dragos cenzureaza – ca de obicei -, eu am vazut chipul intreg si jos e o gramada de moime care isi asteapta rindul. pina si netul s-a blocat de cereri, cica se dau numere doar pentru 2016.

   Reply
   1. ion din vale

    dom dilau traiesti si mata. sa=ti dea dzeu si mata sanatate si la familie da cu fumatul mai chitingan ca nu se-mpaca cu silicoza. bag sama ca esti scolit tare abitir ca scri mestesugit si nu usor de priceput. no ca si io am scoala mai putina ca la bai la tarnacop ne spune asa: carte multa nu se cere prost sa fi sa ai putere. no asa zicea mineru plin cand te bagai de ajutor sa-i dai slagu or perforatoru la mana. fa-ti pomana si spune si mata mai citet cine e personajele ca mor de ciuda ca nu-mi dau sama si n-as vrea sa cred ca e unu altu. nu stiu ce cenzureaza domn Dragos ca io-l vad ficior fain si l-am ochit intr-o zi pe toagla prin parc, frumusel si cu niste nadragi mulati pe buci caun fotomodel si zicea unu asta ca e ala de il tot freaca la icre pe dom primar (traiti domn Catalin) . am vrut sa-l intreb una alta da menalui era cu orice bumbi in ureche si merja ca unu surd. da nui bai ca si mnealui ii sef mare de vreme ce sa bate in tranta cu sefii si nu sta de voroaba cu tat lampasu. am vrut sa-i spun doar de loaza asta de vasalie a lu barbul si sa-i arat cum se urneste valea da no, altadat. ca mai veni mnealui pe vale si loi prinde io la voroaba. no hai noroc dom dilau cum sa zice la noi in bai.

    Reply
   2. dilau

    dom ion din vale, multzam fain pentru urare. mai respir si eu ca tot romanul ca stii cum e cu astia – nu te lasa sa mori dar nici sa traiesti -. cu scoala nu pot sa ma laud, am vreo 8 clase si alea ca am deschis usa cu capul. si mie mi ciuda ca nu prea se pot da detalii despre personajele din chip dar ce nu fac eu pentru mata?. eu cred ca moima din dreapta e cel mai iubit dintre baimareni, ala lu care ii plac panselutele si sportul la nebunie – daca te uiti bine omul chiar face flotari de bine ce se simte -. daca domn dragos n-ar cenzura ar da poza intreaga si-am putea vedea cam cita lume isi asteapta jos rindul. si inca ceva nea ioane, sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa te bagi in vreo voroaba cu domn dragos cind e cu bicicleta ca e belea mare.sa nu zici ca nu ti-am spus,:))))

    Reply
 3. dilau

  prietene calin bota, vrei sa-i dai in cap lui kake si deja „te plingi lui mama”?. pai cind kake o sa scoata artileria grea la bataie tu o sa incepi sa plingi si o sa ascunzi sub pat + ca nu o sa mai iesi din casa pina dupa alegeri. auzi, in cl hotaririle s-au luat cam in unanimitate, tu de cite ori ai votat impotriva?. o data, de doua ori sau – acum chiar ma spargi – de trei ori?.

  Reply
  1. Doru

   Prietene dilau,calinu’ nost face o opozitie admirabilă, sublimă dar care lipseste cu desăvârşire .Daca iese din front si maraie prea tare kake il scoate total din joc,game over. El stie ca cel mai bine e sa fi un opozant sub acoperire,asemenea unor cucoane din primarie, care caraie pe site-uri si cica il vor inapoi pe Cristinel,dar la munca se ascund prin birouri sau sub birouri, vorba uneia cu mult curaj.

   Reply
  2. dilau

   prietene doru, eu chiar nu inteleg la ce se mai baga calinu nost?. ce o sa-i spuna lui kake?, ” pina acum am fost de acord cu tine dar m-am sucit si vreau sa-ti iau scaunul” ?. mircea nu se baga, nu lasa caldutzul scaun pentru unul in care e de munca. simion a fost trecut pe lista sa fie 5 nu 4. felician are papagal, asta chiar ar da de pamint cu kake, dar e o mica belea – il avem pe anton la judet si nu cred ca mai e nevoie de unu la municipiu -. mai ramine avocatu alpinist dar si asta e unul din cei 3 din lista neagra a lui kake, adica s-ar putea sa avem surprize.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole