Trecere în rezervă la Jandarmeria Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 12 octombrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș a avut loc activitatea de trecere în rezervă, cu drept la pensie plutonierului adjutant șef Chiș Laurian-Florentin și plutonierului adjutant șef Gherasim Vasile Aurel, care au hotărât că e momentul să-și încheie activitatea de cadre militare active.

”Încercăm uneori emoția despărțirii de colegii noștri care trec în rezervă. De fiecare dată, cei care rămânem ne proiectăm, într-un fel, în ziua în care vom ajunge în acest punct, unii mai au puțin, alții o carieră întreagă. Dar, cu siguranță, aceste momente ne fac să fim mai buni! Azi le-am mulțumit colegilor noștri pentru întreaga activitate militară, le-am urat multă sănătate, multe bucurii şi o pensie îndelungată!

A devenit o tradiție ca de fiecare dată când un jandarm hotărăște că e timpul să-și încheie mandatul în slujba Jandarmeriei Române să ne luăm rămas bun de la el într-un cadru oficial.

Le mulțumim pentru toată activitatea desfășurată, le dorim să aibă parte numai de bine și să se bucure de timpul pe care îl vor avea împreună cu familia de acum înainte!”, transmite Jandarmeria Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2