Trecerea brusca de la un regim ponderat la o alimentatie prea bogata dauneaza organismului 

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mancareTrecerea brusca de la un regim sanatos, respectat cu sfintenie in timpul saptamanii, la o alimentatie prea bogata in weekend ar fi la fel de daunatoare ca un consum permanent de alimente nesanatoase, scrie metronews.fr, preluand un studiu aparut in revista Molecular Nutrition and Food Research, informeaza AGERPRES.

Studiul demonstreaza ca o schimbare radicala in felul de a manca este extrem de daunatoare pentru organism si in special pentru flora intestinala. Ansamblul de bacterii protejeaza impotriva agresiunilor exterioare, permitand sistemului imunitar si metabolismului sa functioneze din plin. Insa diferentele dintre un regim alimentar si altul agreseaza microbiota si o fac mai sensibila la efectele unei alimentatii prea grase si prea dulci.

Autorii studiului au analizat efectele schimbarii alimentatiei la sobolani. Au impartit rozatoarele in doua grupe. Unele au fost hranite sanatos toata saptamana si au mancat prea mult in weekend. Cealalta jumatate din animale a fost subimpartita in alte doua grupe: jumatate au primit doar junk food, iar restul au avut un regim alimentar adaptat.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ala

    dr.osan lucia de la spitalul tbc a fost trimisa in judecata datorita angajarilor ilegale facute cu nepotu virag rares.

    Reply
  2. ala

    dr.osan lucia si nepotu virag rares au probleme mari cu angajarile de la spitalul tbc baia mare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *