Trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv

PNL

Peste 60 de persoane si-au pierdut viata in urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015, dupa ce la clubul bucurestean Colectiv, din str. Tabacarilor nr. 7, sectorul 4, a izbucnit un incendiu. In club, trupa Goodbye to Gravity sustinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit din cauza unor artificii aprinse in timpul concertului s-a extins rapid, soldandu-se cu numeroase persoane decedate si ranite, informeaza AGERPRES.

In cursul noptii de 30 spre 31 octombrie 2015, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta ca 27 de persoane au murit si 162 de persoane au fost spitalizate, in urma incendiului de la clubul Colectiv. Ranitii au fost transportati la spitalele Floreasca, de Arsi, Elias, Militar, ”Sf. Pantelimon”, Judetean Ilfov, ”Sf. Ioan”, ”Bagdasar-Arseni”, Municipal, Coltea, ”Marie Curie” si “Grigore Alexandrescu”.

Dintre persoanele ranite, 34 au fost transferate la clinici medicale din Austria, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel si Elvetia.

In urmatoarele doua luni, numarul persoanelor decedate a ajuns la 63, iar in 14 martie 2016 numarul persoanelor decedate a ajuns la 64. Intre victimele care si-au pierdut viata in urma incendiului s-au aflat si membri ai trupei Goodbye to Gravity — basistul Alex Pascu, bateristul Bogdan Lavinius Enache, chitaristii Vlad Telea si Mihai Alexandru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1