Trei barbati de origine afro-asiatica au ajuns in Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul STPF Satu Mare in cooperare cu lucratori ai Sectorului Politiei de Frontiera Carei au depistat pe directia localitatii Foieni, judetul Satu Mare, inca trei cetateni de origine afro-asiatica, la aproximativ 150 de metri fata de linia de frontiera cu Ungaria.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Deoarece persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona si nu vorbeau limba romana, acestea au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. Din verificarile preliminare, lucratorii nostri au stabilit ca este vorba de trei barbati din Algeria cu varste cuprinse intre 16 si 31 de ani, si acestia solicitanti de azil in Romania.”

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmand a se dispune masurile legale care se impun.

Cei trei cetateni straini au fost indrumati spre Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2