Trei cetateni algerieni si unul libian, opriti din drumul ilegal spre Ungaria

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul STPF Satu Mare, in cooperare cu lucratorii Biroului Judetean Politie Transporturi Satu Mare si ai Sectorului PF Berveni, au depistat patru cetateni straini care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

Politistii de frontiera din Satu Mare, in cooperare cu lucratori din cadrul Biroului Judetean Politie Transporturi Satu Mare si ai Sectorului Politiei de Frontiera Berveni, au desfasurat o actiune pe linia combaterii migratiei ilegale.
Astfel, au depistat, in localitatea Oar, la aproximativ 150 metri de linia de frontiera, patru persoane care se deplasau pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Intrucat nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, acestea au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare pentru cercetari.

In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt trei cetateni din Algeria si unul din Libia, cu varste cuprinse intre 17 si 29 de ani, fiind toti solicitanti de azil in tara noastra. Acestia au declarat ca intentionau sa ajunga in Germania, pentru a-si gasi locuri de munca.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmand a se dispune masurile legale care se impun. Totodata, persoanele au fost indrumate spre Centrele de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Galati si Radauti.

Foto-arhiva//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *