Trei cetateni din Sri Lanka opriti din drumul ilegal spre Spatiul Schengen

PNL

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au retinut trei cetateni din Sri Lanka, doi barbati si o femeie, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria. Cei trei cetateni sunt cercetati pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Sambata politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei – SPF Berveni, judetul Satu Mare au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in zona de responsabilitate. Astfel, un echipaj al politiei de frontiera a observat, in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Oar, trei persoane care se deplasau pe jos, spre frontiera de stat cu Ungaria. Deoarece persoanele in cauza nu-si justificau prezenta in zona, echipajul politiei de frontiera a procedat la legitimarea acestora.”

Cei in cauza au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera unde s-a constatat ca este vorba despre trei cetateni din Sri Lanka, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 29 si 40 de ani, care au intrat legal in Romania.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa treaca ilegal granita, cu scopul de a ajunge intr-un stat din spatiul Schengen.”

Cetatenii din Sri Lanka sunt cercetati acum de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, au fost predati in cursul zilei de sambata reprezentantilor Biroului pentru Imigrari al judetului Satu Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1