Trei chartere saptamanale spre Antalya, de pe Aeroportul International Maramures. Afla aici, zilele de zbor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Din 1 iunie, trei zboruri saptamanale, charter, se vor efectua de pe Aeroportul International Maramures spre Antalya. Acestea vor fi in zilele de luni, sambata si vineri. Deocamdata orele de zbor nu sunt definitivate insa surse demne de incredere au declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca cel mai probabil aceste curse vor fi operate in jurul pranzului.

Astfel, turistii care au ales sa plece spre Antalya, de pe Aeroportul International Maramures, in ziua de luni vor zbura cu un avion al companiei Blue Air, prin Agentia de turism Christian Tour. Vineri cursa va fi asigurata de TAROM, prin Agentia de turism Paralela 45, iar sambata transportul aerian va fi asigurat de compania turca Atlas Global, prin Agentia de tursim Prestige Tours.

Cursele charter sunt dus-intors si ajung la destinatie in 2h si 20 de minute. Pentru imbarcare este recomandat ca turistii sa se prezinte la Aeroport cu 1h si 30 de minute mai devreme.

Zboruri spre Grecia si Cipru

De anul viitor de pe Aeroportul International Maramures se vor opera zboruri si spre Grecia si Cipru. De introducerea curselor charter, pentru cele doua destinatii, ar fi interesate Agentiile de turism Christian Tour si Prestige Tours.

Facem precizarea ca odata cu achizitionarea echipamentelor, pentru care CJ Maramures a alocat peste 13 milioane de lei, pe Aeroportul International Maramures va putea ateriza orice tip de avion, in toate anotimpurile.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2