Trei dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului intocmite de politistii din Sighetu Marmatiei.

Reclame home 1
Reclame home 1

Pe tot parcursul acestui week-end politistii rutieri din Sighetu Marmatiei au actionat pe raza de competenta pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. In cadrul activitatilor desfasurate, acestia au depistat trei persoane care au pus in pericol siguranta pe drumurile publice, conducand autoturisme in stare de ebrietate.

Sambata dupa-amiaza politistii dinSighetu Marmatiei au intervenit, pe D.J.186, dupa ce au fost sesizati prin SNAUAU 112 despre faptul ca un autoturism se deplaseaza haotic dinspre Barsana spre Sighetu Marmatiei. In momentul in care a fost depistat de politisti autoturismul era oprit pe raza localitatii Oncesti. Verificarile politistilor au relevat ca autoturismul a fost condus de un clujean de 37 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0.75 mg/l alcool pur in aerul expirat, conform IPJ Maramures.

Recordul de alcool la volan apartine unui sighetean de 45 de ani. Acesta a fost depistat de politisti ieri dupa-amiaza, in timp ce conducea un autoturism pe strada Geroge Cosbuc din municipiu. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1.17 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange.

Azi-noapte, la ora 00.40, politistii au depistat un tanar de 28 de ani, din Hoteni, care conducea pe strada Faget din Sighetu Marmatiei, cu o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In toate cazurile politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole